Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Ajankohtaista

Nyt kun talven kylmät viimat puhaltavat on hyvä hetki kokeilla kuumakivihierontaa, meillä on kaksi vaihtoehtoa, Selän kuumakivihieronta 45 min tai koko vartalolle 90 min.

***

Huomioithan että saat meiltä Koulutetun hierojan palveluita, hierontoihin myymme omat lahjakortit mitä ei voi vaihtaa muihin hoitoihin.

Age Repair on ylellinen ja tehokas kasvohoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoito poistaa ryppyjä ja juonteita, napakoittaa ihoa, kirkastaa ja heleyttää, sekä poistaa pigmenttiläiskiä.

Hoidossa käytetään tehokasta Dermabrassion- kuorintavoidetta missä aktiiviset mikrohiukkaset poistavat kuollutta ihosolukkoa ja tasoittavat ihon pintaa. Ihoon imeytetään Anti- age seerumia ja lisätään puhdasta C- vitamiiniä, seerumi aktivoi solujen uusiutumista ja c- vitamiini häivyttää maksaläiskiä sekä kirkastaa ihoa. Kasvot hierotaan Modelage Vital- voiteella  missä on hyaluronihappofillereitä silottamassa juonteita. Lopuksi kasvoille levitetään ihana kuitunaamio, mikä ehkäisee ihon veltostumista ja näin elvyttävät aktiiviaineet imeytyvät iholle. Naamion aikana hierotaan myös kädet.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille jo ensimmäisistä ikääntymisen merkeistä saakka.

Suositellaan sarjahoitona 1 hoito 3-4 viikon ajan, ylläpito 1 kerran kuukaudessa, mutta näkyviä tuloksia jo kertahoidon jälkeen.